Medie: Frank Arnesen scorer nyt job i topklub

Frank Arnesen skulle nu være tilbage i fodboldverdenen, hvor han angiveligt har landet et bestyrelsesjob i en europæisk topklub.

Frank Arnesen bliver en del af PSV Eindhovens bestyrelse
Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden sommeren 2022 har Frank Arnesen været uden job i fodboldverdenen.

Her stoppede han som teknisk direktør i den hollandske storklub Feyenoord efter længere tids sygdom. Men nu ser det ud til, at den 67-årige landsholdslegende snart er tilbage i topfodbolden.

Således skriver hollandske De Telegraaf, at Frank Arnesen nu blot er de sidste få detaljer fra et comeback til fodboldverdenen. Denne gang går turen også til Holland, men til en af landets andre storklubber.

Nærmere bestemt er der tale om den hollandske storklub PSV Eindhoven, hvor Arnesen selv spillede som aktiv fra 1985 til 1988 – og hvor han i øvrigt også har været assistenttræner og sportsdirektør i en længere periode fra 1991 til 2004.

Denne gang skulle der dog i stedet være tale om en plads i klubbens bestyrelse – en stilling han også bestred fra 2017 til 2018. Ifølge mediets oplysninger skulle der være tale om en kort aftale, som dog ikke præciseres yderligere.

Mediet beretter, at det er planen, at Frank Arnesen først og fremmest skal være en del af klubbens bestyrelse, men at han samtidig skal bestride et slags kommissær-job, hvor han efter planen skal have en rådgivende rolle, når det kommer til de tekniske anliggender i klubben.

Det forlyder, at Guus Hiddink og Boudewijn Zenden ligeledes har været i dialog med PSV om jobbet. Begge skulle dog have takket nej, hvorfor Frank Arnesen nu skulle være manden, der tager jobbet.

Medie: En række storklubber var på plads på Brøndby Stadion

Frank Arnesen har gennem tiden været ansat på flere topposter i flere store europæiske klubber. Blandt andet har han været sportsdirektør i klubber som PSV Eindhoven, Tottenham, Chelsea, Hamburger SV, mens han har været teknisk direktør i klubber som Feyenoord og RSC Anderlecht.

I sin aktive tid formåede Frank Arnesen at notere sig for 64 kampe for PSV Eindhoven med 11 mål og 22 assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P