Kollapsede under kamp: Bas Dost sender dybfølt tak til fodboldverdenen

Uhyggelige scener udspillede sig i søndagens kamp mellem AZ Alkmaar og NEC Nijmegen i Æresdivisionen, da Bas Dost pludseligt kollapsede. Nu er der nyt fra den hollandske angriber.

Nijmegens Bas Dost falder om i kampen mod AZ.
Foto: NEC Nijmegen

Bas Dost faldt om på banen, netop som søndagens kampen mellem Alkmaar og Nijmegen var på vej ind i overtiden.

Den 34-årige angriber blev hastet til hospitalet, og sent søndag aften var der positive meldinger, da Dost skrev på sin X-profil, at han var okay.

Mandag eftermiddag er angriberen ude med en pressemeddelelse gennem klubbens officielle kanaler, og det er en glad og rørt Bas Dost, der takker fodboldverdenen for de varme tanker, der er strømmet ind.

– Jeg forstår, at der kommer mange støttetilkendegivelser fra ind- og udland, hvilket rører mig. Fodboldverdenen er nogle gange hård, men nu mærker jeg også, hvor menneskelige vi kan være, udtaler Bas Dost til klubbens egen hjemmeside.

På klubbens hjemmeside takker Dost personalet på hospitalet for hurtig og præcis behandling, ligesom både med- og modspillere på banen får takkende ord med på vejen.

Også tilskuerne på stadion takkes for deres støtte.

– Da jeg forlod banen hørte jeg klapsalver fra alle på stadion, hvilket gjorde mig meget glad. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der sympatiserer med mig og min familie. Vi sætter stor pris på denne støtte, udtaler Bas Dost.

Dost udtaler endvidere, at han har det godt efter omstændighederne, og at undersøgelse de kommende dage skal klarlægge årsagen til kollapset.

Grimme billeder i Holland: Nijmegen-spiller falder om kort før slutfløjt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P