3F Superligaen

Cornelius håber på minutter mod FC Midtjylland: Her kan jeg bidrage

Andreas Cornelius håber på spilletid i Oddset Pokalen mod FC Midtjylland og fremhæver specifikke områder, hvor han tilbyder kompetencer, som adskiller sig fra de andre angribere i FCK.

Andreas Cornelius inden Oddset Pokal-møde med FC Midtjylland
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Tirsdag venter et stort opgør i den danske pokalturnering – Oddset Pokalen.

Her gæster FC Midtjylland, som vandt Pokalen i 2022, Parken og de forvarende Pokalvindere fra den seneste sæson fra F.C. København i ottendedelsfinalen.

Og én af de FCK-spillere, der ventes at få spilletid i opgøret, er tilbagevendte Andreas Cornelius, som i store dele af det seneste år til halvandet har været meget plaget af skader.

F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, kunne i hvert fald efter Superliga-kampen mod Hvidovre IF fortælle, at det sandsynligvis ville blive til spilletid mod FC Midtjylland.

Og det glæder den store FCK-angriber sig over, fortæller han til fck.dk. Han forventer en tæt kamp mellem to gode hold, der håber på at vippe kampen over på hver deres præmisser.

– Jeg forventer, at det bliver tæt og svært, som det næsten altid er mod FC Midtjylland. De spiller en simpel gang fodbold, men de er gode til at gøre ondt på deres modstander. Vi skal spille hurtigt og sætte et højt tempo, så vi får en masse effektiv spilletid. Det handler blandt andet om at spille rundt om dem, så det bliver mere fodboldkamp end brydekamp, for der er vi bedst, fortæller Andreas Cornelius og uddyber de punkter, hvor han mener, at han selv kan bidrage:

Thorup besvarede ikke opkald fra Neestrup: Havde brug for at trække stikket

– Personligt så skal jeg bidrage med det, jeg kan og finde min rolle på holdet igen – ligesom dem omkring mig skal vænne sig til at spille med mig igen. Jeg har nogle andre spidskompetencer end nogle af vores andre angribere i forhold til min fysik, hvor jeg kan fungere som opspilsstation eller punkt i straffesparksfeltet, og så kan jeg løse nogle opgaver på dødbolde både offensivt og defensivt, som kan være afgørende i sådan en kamp.

Andreas Cornelius har i denne sæson været på banen fem gange for F.C. København – fire gange i Superligaen og en enkelt gang i Champions League-kvalifikationen.

I alt er det blot blevet til 243 minutter på klubbens førstehold i denne sæson, hvor det endnu ikke er blevet til hverken mål eller assists.

Kampen mellem F.C. København og FC Midtjylland fløjtes op tirsdag aften klokken 20:45. Opgøret kan følges direkte på DR2 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P