Bekræftet: Frank Arnesen lander PSV-job

Danske Frank Arnesen er tilbage i fodboldens verden, efter det mandag er kommet frem, at han træder ind i bestyrelsen i PSV Eindhoven.

Frank Arnesen bliver en del af PSV Eindhovens bestyrelse
Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Frank Arnesen er tilbage i PSV.

Det står klart mandag eftermiddag, hvor klubben kan bekræfte, at Arnesen er blevet en del af klubbens ‘Supervisory board’ og således indtræder i bestyrelsen.

Her afløser Frank Arnesen med øjeblikkelig virkning Hans van Breukelen, som for lidt over en måned siden meddelte, at han træder tilbage fra bestyrelsen. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Således står det klart, at Frank Arnesen igen vender tilbage til topfodbolden, som han forlod tilbage i sommeren 2022.

Her var Arnesen i en længere periode ramt af sygdom, hvilket gjorde at han i sidste ende trådte tilbage fra sin daværende stilling som teknisk direktør i den hollandske storklub Feyenoord.

Tidligere mandag forlød det, at aftalen mellem Frank Arnesen og PSV Eindhoven skulle være en kort en af slagsen. Det er dog hverken blevet præciseret eller bekræftet.

Det er ikke uvante omgivelser, Frank Arnesen træder ind i med sin ankomst til PSV Eindhoven. Han har således både spillet som aktiv i klubben fra 1985 til 1988 og været både assistenttræner og sportsdirektør i en længere periode fra 1991 til 2004.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P