3F Superligaen

Andreas Alm om fyringsrygter: Vil ikke gøre det til et tema

Andreas Alm er fortsat cheftræner i OB trods svigtende resultater, men er der fortsat tillid til svenskeren? Det giver han selv svaret på her.

Andreas Alm svarer på fyringsrygter
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det kører ikke ligefrem på skinner i OB.

Som det har gjort sig gældende de senest mange sæsoner, så ser det efterhånden ud til at blive svært for de stribede fra Fyn at tilkæmpe sig en plads i Mesterskabsspillet.

Det har dog konsekvent været målsætningen for de blå-hvide, og med blot 12 point i 13 kampe har der efterhånden i noget tid været snak om en mulig fyring af klubbens cheftræner Andreas Alm.

Alm har dog fortsat cheftræner-kasketten på i OB. Efter søndagens uafgjort resultat imod Silkeborg IF blev svenskeren forholdt sin situation i OB, som på rygtebørsen har været i dialog med andre træneremner.

– Jeg læser ikke alt, der bliver skrevet i medierne. Jeg prøver at lade være med at gøre det til et tema for mig selv, indleder Andreas Alm over for Viaplay og fortsætter:

– Jeg tror, at første gang, jeg fik spørgsmålet var om min jobsituation i OB, var for syv-otte uger siden nu. Og hvis jeg i syv-otte uger skulle have tænkt på det og brugt meget tid på det, så tror jeg ikke, at mine spillere kunne have præsteret i løbet af ugen. Jeg tror heller ikke, at jeg kunne have præsteret selv.

I medierne har det senest floreret, at OB skulle have rakt ud til den tidligere Brøndby IF-cheftræner Niels Frederiksen, som dog eftersigende skulle have takket ‘nej’ til jobbet i første omgang.

Det leder til spørgsmålet om, hvorvidt der er tillid til Andreas Alm i OB. Og hertil svarer den 50-årige svensker i egen stil, at der umiddelbart er tillid fortsat.

– Jeg ved ikke, hvordan det ser ud, når en træner ikke har tillid, men stadig har jobbet. Det er selvfølgelig et populært spørgsmål i medier (Om en presset træner har tillid fra klubben, red.). I skal nok høre fra mig, hvis jeg en dag finder ud af det, slutter Andreas Alm.

Mål og Highlights: Silkeborg deler med OB i lang og chancerig affære

Andreas Alm har været cheftræner i OB siden sommeren 2021. I alt er det blevet til 84 kampe i spidsen for det fynske fodboldflagskib med et pointsnit på 1,42 point per kamp.

Han er i skrivende stund fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2025.

Se hele interviewet med Andreas Alm i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P