Premier League

15-årig Arsenal-dansker fik debut for storklubbens U21-hold

Den blot 15-årige Arsenal-dansker Chido Obi har nået endnu en milepæl i den engelske storklub, hvor han nu har fået debut for klubbens U21-hold.

Chido Obi er et stort dansk fodboldtalent, der lige nu spiller for Arsenal.
Foto: Instagram/official_chido_07

Den blot 15-årige Arsenal-dansker Chido Obi, med det fulde navn Chidozie Obi-Martin, har ramt endnu en stor milepæl.

Tilbage i september måned formåede han trods sin unge alder at score hattrick for Arsenals U18-mandskab, og i den netop overståede weekend to Chido Obi så endnu et skridt op i ungdomsrækkerne.

Arsenals hjemmeside fremgår det nemlig, at den unge dansker i weekenden fik sin debut for klubbens U21-mandskab, som besejrede Brighton med 6-3.

Her fik den unge Chido Obi på den gode side af 20 minutter på banen i Arsenal-U21’s angreb. Det blev hverken til mål eller assists i debuten. Alligevel havde holdets cheftræner lidt ord at tilføje om Chido Obis debut.

– Først og fremmest så er Arsenal en fantastisk klub at arbejde for, og vi kigger altid efter toptalenter og spillere, som fortjener muligheder, men så skal de også tage den, fortæller Arsenals U21-cheftræner Mehmet Ali med henvisning til Chido Obi og fortsætter:

– For at være fair havde han en virkelig hårdt midtugekamp i Youth League for U19-holdet. I dag (søndag, red) kom han så på banen, hvilket er rigtig godt for ham, og nu skal han så tilbage til U16-holdet og arbejde videre på de erfaringer, han har gjort sig. Der skal kæmpes ekstra, når man i den alder spiller mod ældre spillere end én selv. Og der hvor han oplevede at have det svært, der skal han så prøve at forbedre sig nu, så han er en i bedre position, når han skal spille på det her niveau igen.

Arteta bekræfter: To Arsenal-profiler skadet

Chido Obis talent har allerede skabt kamp om at sikre sig den unge angribers talent i fremtiden. Han har således allerede spillet ungdomslandskampe for både Danmark og England.

Her står han noteret for seks kampe og tre mål på det danske U16-landshold, mens det er blevet til syv mål i ni kampe for det danske U17-landshold. For det engelske U16-landshold er det blevet til to kampe uden scoringer.

Den unge dansker har også rødder i Nigeria, som han altså også kan vælge at tørne ud for i fremtiden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P