Mål og Highlights: Silkeborg deler med OB i lang og chancerig affære

Silkeborg og OB mødtes i Superligaen søndag, og her kunne begge mandskaber tage et point med hjem fra opgøret.

Superligakampen mellem Silkeborg IF og OB på JYSK Park i Silkeborg søndag den 29. oktober 2023.

En målløs affære i Silkeborg endte med drama til sidst.

Søndag mødte Silkeborg IF, med topscorer Alexander Lind med fra start, OB i Superligaen.

Der var store chancer i begge ender gennem opgøret, men OB fik prikket hul på bylden til sidst med et frækt chip fra Mohamed Turay. Fynboerne kunne dog se sig slået af VAR, som annullerede målet for offside, og kampen endte derfor 0-0 efter i alt 112 minutters fodbold.

Den lange overtid skyldtes en længere pause, da dommer Simon Duerlund Rasmussen blev skadet. Fjerdedommer Michael Rasmussen måtte tage sig af resten af opgøret.

Med det resultat lagde OB tre points afstand til Vejle nede i bunden af tabellen, mens Silkeborg åbnede op for en overhaling indenom.

Brøndby IF kan nemlig snige sig forbi Silkeborg, hvis de blå-gule altså får en sejr over FC Nordsjælland senere søndag.

Den kamp kan du se på TV3+ og Viaplay klokken 18:00.

Mål og Highlights: Vejle og Viborg delte i intens men uskøn affære

Du kan som altid få det fulde overblik over, hvilke kampe der bliver vist i TV og streaming i campo.dk’s TV Guide.

Se alle højdepunkterne fra kampen i videoen øverst i artiklen.