Peter Bosz og PSV forværrer Ajax-krisen i De Topper-derbyet

Der var bestemt ikke nogen hjælp at hente fra klubbens tidligere træner, da Ajax søndag gæstede Peter Bosz og ærkerivalerne fra PSV.

PSV og Peter Bosz forværrede krisen i Ajax.

Det startede fint for Ajax, men det sluttede nærmest som en ydmygelse.

Den kriseramte storklub, der kun har fem point efter sæsonens første syv kampe og derfor ligger sidst i Æresdivisionen, førte 1-2 ved pausen, da de søndag gæstede rivalerne fra PSV.

11 gyldne minutter vendte dog op og ned på tingene i anden halvleg, så PSV og den tidligere Ajax-træner, Peter Bosz, slutteligt vandt med hele 5-2.

Branco van den Boomen og Brian Brobbey scorede Ajax’ mål i første halvleg, hvorimellem mexicanske Hirving Lozano nåede at reducere.

Veteranen Luuk de Jong bragte balance i resultatet fire minutter inden i anden halvleg og satte dermed gang i 11 gode minutter, hvor Ismael Saibari og Hirving Lozano også bidrog med en scoring hver.

Med 20 minutter tilbage af kampen sørgede den 28-årige mexicaner for at fuldende ydmygelsen af Ajax, da han sikrede et hattrick til sig selv og et slutresultat på 5-2.

Officielt: Ajax fyrer cheftræner Steijn

Mens det var den tidligere Ajax-træner Peter Bosz, der stod på sidelinjen hos PSV, så var det den tidligere Ajax-spiller, Hedwiges Maduro, der havde ansvaret på den modsatte bænk.

Maduro har midlertidigt overtaget styringen i Amsterdam-klubben, efter klubben tidligere på ugen – efter gensidig aftale – afskedigede Maurice Steijn.

Anton Gaaei spillede hele kampen for Ajax.