Riemer bekræfter: Delaney er tilbage

Thomas Delaney er igen tilbage og klar til kamp for Anderlecht, efter han brækkede kravebenet og måtte opereres i starten af september.

Thomas Delaney skadesfri efter brækket kraveben
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Han brækkede kravebenet i slutningen af september måned – en skade som betød, at han måtte en tur under kniven.

Efterfølgende gik meldingen på, at Thomas Delaney formentligt ville være på skadesbænken frem til starten af november måned. Og det ser nu ud til at holde stik.

For her kort før udgangen af oktober og starten af november måned meldes Thomas Delaney nu klar til at komme på banen i weekendens spillerunde i den belgiske Jupiler Pro League. Det fortæller Anderlechst danske cheftræner, Brian Riemer, på et pressemøde fredag aften.

Grunden til, at Delaney er blevet klar en smule før tid, er, at han har gjort brug af et muskelstyrkende apparat, som altså har været med til at fremme genoptræningen.

– Fra starten af genoptræningen har Thomas båret et muskelstyrkende apparat på skulderen, som har været med til at forkorte restitutionstiden, indleder Brian Riemer på pressemødet og fortsætter:

– De seneste scanninger i begyndelsen af denne uge har vist alt det rigtige, og han er helt tilbage. Om han starter inde, ved jeg ikke endnu, men i det mindste er han helt fit igen, siger danskeren ifølge Het Laatse Nieuws.

Anderlecht indtager i skrivende stund en andenplads i den belgiske liga med 21 point i 11 kampe. Lørdag er Leuven modstanderen i en kamp, der fløjtes op klokken 20:45.

Anderlecht belønner Jesper Fredberg med ny kontrakt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P