3F Superligaen

Ekspert vil se mere fra FC Midtjylland-profil: Han virker låst

FC Midtjylland er svær at blive klog på, og specielt én profil virker låst i sine præstationer, mener Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har fået en mindre god start på sæsonen.

De seneste par uger har Ulvene dog fået vendt skuden og har hentet en del point, som gør, at klubben i skrivende stund indtager en femteplads i Superligaen – fem point efter ligaens fuks fra F.C. København.

Men om FC Midtjylland kommer til at kæmpe med om guldet i denne sæson er svært at svare på. I hvert fald for Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen. Dertil har FCM været for svingende, og så mangler han at se mere fra en af klubbens profiler.

– Nu har FC Midtjylland jo efterhånden ikke så langt op til F.C. København, men jeg synes generelt, at de er svære at blive kloge på i denne sæson. Jeg synes ikke rigtig, at FC Midtjylland har taget de skridt, som man skulle efter FCK-kampen. Så jeg har lidt svært ved at blive klog på, hvor FC Midtjyllands niveau er, og om de kan være med helt i toppen, fortæller Kenneth Emil Petersen.

For Viaplay-ekspertens vedkommende er der specielt én bestemt spiller, som han savner at se noget mere fra – specielt hvis FCM skal kunne være med blandt de bedste i denne sæson.

– Jeg savner at se Aral Simsir noget mere. Han sluttede sidste sæson fantastisk og startede også godt i denne sæson, men er så gået lidt i stå. Ham savner jeg virkelig at se noget mere fra. Han virker sådan lidt låst indtil videre i denne sæson, og nu starter han så også ude i dag.

FC Midtjylland åbner fredag aften 13. spillerunde i Superliga-sæsonen. Det sker hjemme på MCH Arena i Herning, hvor Lyngby BK kommer på besøg.

Kampen fløjtes op klokken 19:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P