Thomasberg inden Lyngby: En irriterende modstander for FCM

FC Midtjylland og cheftræner Thomas Thomasberg møder fredag aften Lyngby Boldklub. Og forstadskøbenhavnerne har haft en godt tag på midtjyderne de seneste kampe, det anerkender Thomasberg inden opgøret.

Thomas Thomasberg og FC Midtjylland møder Lyngby Boldklub fredag
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der er bare nogle modstandere, der altid er en sten i skoen for et hold.

For FC Midtjylland hedder sådan en sten Lyngby Boldklub, for De Kongeblå har virkelig et godt tag på midtjyderne.

Fire gange i de seneste seks indbyrdes kampe i Superligaen har Lyngby trukket sig sejrsrigt ud af kampene med FCM, og kun én gang i de seks kampe har midtjyderne vundet.

Og cheftræner Thomas Thomasberg anerkender, at Lyngby er ved at blive en ond ånd for FCM.

– Ja, de har udviklet sig til en irriterende modstander for FC. De har stået kompakt, og de har spillet hårdt i forsvaret, fortæller Thomas Thomasberg til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

I sidste sæson var Lyngby hårdt impliceret i nedrykningskampen, men i år er Freyr Alexanderssons mandskab kommet stærkt fra land.

– Lyngby er ikke mere et hold, man bare skal regne med at slå, men tværtimod skal have stor respekt for, udtaler Thomasberg.

FC Midtjylland startede sæson skidt, men har i de seneste kampe fundet melodien. Blandt andet med en 0-2 sejr ude over F.C. København, og senest blev det til tre point efter en sen scoring mod OB.

– Vi har scoret to mål i hver af de seneste seks opgør. Vi har fire sejre og to uafgjorte, hvor sidstnævnte var i kampe mod Viborg og AGF, som vi havde gode muligheder for at vinde. Pilen peger den rigtige vej, fortæller Thomas Thomasberg.

FC Midtjylland ligger nummer fem i Superligaen, og Lyngby Boldklub ligger nummet syv.

Kampen fløjtes i gang fredag aften klokken 19 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Se ugens tv-kampe lige her.

Fornemt besøg: Manchester United-duo gæster FCM på fredag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P