1 min læsningMål & Highlights: Drømmemål i nervøs Barcelona-sejr over Shakhtar Donetsk

Et skadesplaget FC Barcelona skulle onsdag forsøge at tage en pligtsejr på hjemmebane mod ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions League. Det holdte hårdt for catalanerne.

1 min læsning
Fermin Lopez med flot kasse
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona var uden flere skadet profiler, og i fraværet af Gavi, Robert Lewandowski og de andre profiler, havde Xavi valgt flere unge talenter til startopstillingen. Og de fik vist sidst flot frem.

Barcelona havde Andreas Christensen på bænken, men både Lamine Yamal og Fermin Lopez med fra start. Og efter 28 minutter ramte Lopez stolpen, men riposten blev kanoneret ind i målet af Ferran Torres.

Knap ti minutter senere ramte Lopez stolpen igen, men denne gang var det stolpe ind, helt oppe under overlæggeren. Et flot mål, og dermed 2-0 til hjemmeholdet. Stillingen holdte ind i anden halvleg, men her fik Shakhtar Donetsk overraskende reduceret.

Det gav en nervøs afslutning på kampen, hvor ukrainerne pressede på for en scoring, men hvor Barcelona også havde masser af muligheder for at lukke kampen. Det endte 2-1 til catalanerne, som fortsat topper Gruppe H.

FC Barcelona 1-0 Shakhtar Donetsk (Ferran Torres 28′)

FC Barcelona 2-0 Shakhtar Donetsk (Fermin Lopez 36′)

FC Barcelona 2-1 Shakhtar Donetsk (Georgiy Sudakov 62′)

Målet kan kun ses i afspilleren øverst i artiklen

Barcelona
Barcelona
u v v u v
2 : 1
Slut
Shakhtar Donetsk
Shakhtar Donetsk
t v
Ferran Torres
28′
H. Sudakov
62′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
Lazio fik ørerne i Feyenoord-maskinen

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P