Mål og Highlights: Haaland med to kasser i sikker City-sejr

Manchester City tog en sejr på 3-1 mod Young Boys i en kamp, hvor Erling Haaland kom på tavlen to gange.

Soccer Football - Champions League - Group G - BSC Young Boys v Manchester City - Stadion Wankdorf, Bern, Switzerland - October 25, 2023 Manchester City's Erling Braut Haaland celebrates scoring their third goal with teammates REUTERS/Stefan Wermuth

Manchester City rejste til Schweiz som storfavoritter til opgøret mod Young Boys, og de lyseblå fra Manchester skuffede ikke.

Efter en målløs 1. halvleg kom City foran som planlagt ganske kort inde i 2. halvleg, da Manuel Akanji scorede et af sine sjældne mål. Fire minutter senere kunne Meschack Elia dog bringe balance i regnskabet, og overraskelsen lurede.

Med omkring 20 minutter igen fik City dog chancen fra pletten, da Morten Krogh, der dømte sin første Champions League-kamp nogensinde, dømte straffe til Rodri. Et straffespark, som Erling Haaland omsatte til mål, trods målmanden havde en hånd på.

Med få minutter tilbage var Haaland igen på pletten, og nordmanden kunne dermed sikre City den tredje sejr på stribe i klubbens Champions League-gruppe.

Young Boys 0-1 Manchester City (Manuel Akanji, 48):

Young Boys 1-1 Manchester City (Meschack Elia, 52):

Young Boys 1-2 Manchester City (Erling Haaland, 67):

Young Boys 1-2 Manchester City (Erling Haaland, 86):