3F Superligaen

Bernat efter nyt nederlag: Det er hårde tider i OB

OB tabte igen-igen på hjemmebane, da FC Midtjylland lagde vejen Odense mandag aften i Superligaen. OBs 22-årige målmand Hans Christian Bernat erkender, at det er hårde tider i den fynske klub.

Hans Christian Bernat og OB tabte mandag aften til FCM
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

OB har tabt fem ud af syv hjemmekampe i denne sæson.

Det er blevet til nederlag til blandt andre Lyngby, Vejle og Viborg, og mandag kom endnu et til samlingen, da FC Midtjylland vandt 1-2.

Fynboerne ligger aktuelt tredjesidst i Superligaen, og har kun tre point ned til Vejle Boldklub under nedrykningsstregen. Utilfredsheden er da også stor blandt OB-fansene, og det påvirker OBs Hans Christian Bernat.

– Det påvirker mig da utrolig meget. Det er ikke sjovt, at stå og blive råbt af af egne fans. Det er toughe tider i OB, fortæller Bernat efter kampen mod FCM til Viaplay.

Fynboerne kom ind til mandagens kamp med en overraskende udesejr mod FC Nordsjælland i bagagen, men mandag scorede midtjyderne det vindende mål seks minutter før tid.

Og det gjorde ondt på Hans Christian Bernat.

– Det rammer så hårdt. Jeg synes, vi spiller en fantastisk kamp. Vi tager nogle af de ting med fra Nordsjælland, som vi gør godt, og det synes jeg, vi bringer ind på banen i dag.

– Og så dummer vi os til sidst. Vi laver alt for mange fejl de sidste 10 minutter af kampen. Det er det, der straffer os i dag, slutter Hans Christian Bernat.

OB spiller igen søndag den 29. oktober på udebane mod Silkeborg IF.

| Nature Energy Park | 23 okt 202319.00
OB
OB
t t v t v
1 : 2
Slut
FC Midtjylland
FC Midtjylland
u v v v u
R. Al Hajj
44′
O. Sørensen
24′
O. Sørensen
84′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
Mål og Highlights: Se FC Midtjylland sejre over kriseramte OB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P