NordicBet Ligaen

Cheftræner stopper i Helsingør – FCK-legende overtager roret

Daniel K. Pedersen stopper som cheftræner i FC Helsingør. Det meddeler klubben mandag, og beretter samtidig, at en tidligere FCK-angriber overtager rollen som cheftræner.

FC Helsingør logo

FC Helsingør har fået en rædderlig start på sæsonen i NordicBet Ligaen.

Sidste sæsons tre’er ligger aktuelt under nedrykningsstregen, og nu tages konsekvensen i den nordsjællandske fodboldklub.

Daniel K. Pedersen har nemlig valgt at trække sig fra posten. Den 36-årige træner blev i starten af året rykket op som træner for U19-holdet og til førsteholdet. Det blev til 31 kampe i spidsen, men nu er det slut.

Den afgående cheftræner forklarer årsagen til opsigelsen til FC Helsingørs hjemmeside.

– Det er tid til, at andre kan bringe ny energi ind omkring holdet og forhåbentligvis skrabe en masse point sammen, det er jeg helt sikker på Alvaro (Santos, red.) og resten af teamet kan, og jeg er sikker på der venter en god periode forud for klubben og spillerne – derfor har jeg valgt at opsige min stilling i FC Helsingør, fortæller Daniel K. Pedersen.

Alvaro Santos, der i sin aktive karriere scorede 50 mål i 120 kampe for F.C. København, var tidligere assistent for Pedersen, men nu overtager brasilianeren roret i klubben.

Santos har tidligere været cheftræner i Helsingborg IF i Sverige.

Alvaro Santos er ny cheftræner i Helsingør: Inspireret af Brasilien og Ståle Solbakken

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P