Fransk fadæse: Nuamah og Lyon tabte bundbrag og ligger nu sidst i Ligue 1

Krisen kradser i Lyon, der søndag aften tabte et vaskeægte bundbrag mod Clermont.

Lyon har fortsat endnu ikke vundet en kamp i Ligue 1.

Hverken Lyon eller Clermont havde forud for søndagens kamp formået at hente en sejr i denne sæsons udgave af Ligue 1.

Det er dog ikke længere tilfældet, da Clermont sejrede i deres indbyrdes duel.

Her blev det til en 1-2-sejr på Lyons hjemmebane.

Clermont fik bragt sig foran med 0-2 inden pausen, og Lyon skulle derfor stramme sig gevaldigt an for at hente point i løbet af anden halvleg.

I det 52. minut blev det kriseramte hjemmehold så hjulpet på vej, da Clermonts Florent Ogier noterede sig for et selvmål.

Lyon formåede dog ikke selv at komme på måltavlen, og da Clermont ikke delte flere gaver ud, endte det altså med sæsonens første sejr for gæsterne.

Se målet: Ung dansker sendte Ajax og Gaaei under stregen

Med sejren og de tre point bytter de to klubber placering i tabellen, så Lyon nu ligger sidst, mens Clermont ligger næstsidst.

Lyon har hentet tre point i sæsonens første ni kampe i Ligue 1.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil Ernest Nuamah blev skiftet ind for Lyon fra anden halvlegs begyndelse.