1 min læsningSkov Olsen blev skurken: Club Brügge taber til bundprop

Andreas Skov Olsen og Club Brügge spillede lørdag eftermiddag mod bundproppen fra Kortrijk, og den danske wing indtog en negativ hovedrolle med små 20 minutter tilbage af kampen.

1 min læsning
Andreas Skov Olsen brændte straffespark for Club Brugge
Foto: Kurt Desplenter/AFP/Ritzau Scanpix

Det var en must-win kamp for Andreas Skov Olsen og Club Brügge lørdag ude mod Kortrijk.

Club Brügge tabte seneste kamp mod Standart Liege, så lørdag skulle Skov Olsen og co. tilbage på vinderkurs mod bundholdet.

Det var dog Kortrijk, der fik nettet til at blafre først. Efter en halvtimes spil kunne Isaak Davies sende kuglen forbi Simon Mignolet i Brügge-buret, og den stilling holdte også ind i anden halvleg.

Tiden gik, og det så sværere og sværere ud for Brügge at komme tilbage, men efter 72 minutter pegede dommer Kevin van Damme på pletten. Straffespark til Club Brügge, og det blev Andreas Skov Olsen sat til at eksekvere.

Men den 23-årige landsholdsspiller tæskede bolden over mål, og da Club Brügge ikke lykkedes med at score efterfølgende, så kunne Kortrijk trække sig sejrsrigt ud af kampen.

Det betyder at Club Brügge nu ligger nummer fem i rækken med ni point op til førstepladsen fra Royale Union Sant-Gilloise.

Se målet her: Skov Olsen scorede forgæves i Club Brügge-skuffelse

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P