1 min læsningPochettino medgiver: Målmandsfejl satte gang i Arsenal

Chelseas målmand Robert Sanchez kostede en scoring i lørdagens kamp mod Arsenal, og målmanden kunne have gjort det bedre, lyder det fra manager Mauricio Pochettino efter kampen.

1 min læsning
Sanchez kostede sejren for Chelsea
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Stadionuret var rundet 77 minutter, og Chelsea førte 2-0 over Arsenal, da Chelsea-keeper Robert Sánchez koksede.

Den spanske målmand stod placeret i siden af feltet og ville aflevere til en Chelsea-mand, men bolden endte i stedet hos Arsenals Declan Rice, som klappede kuglen ind i det tomme mål.

Reduceringen gav gæsterne blod på tanden, og få minutter før tid kunne Arsenals Leandro Trossard score til kampens resultat 2-2.

Robert Sánchez var den åbenlyse skurk for Chelsea, og hans store fejl var da også udslagsgivende, lød det fra Chelseas manager efter kampen.

– Målet gav troen til Arsenal. Vi kan måske læse situationen, tempoet og timingen bedre, udtalte Mauricio Pochettino ifølge engelske The Standard.

– Vi kan tage godt tage nogle chancer i det 77. minut, fordi det er vores filosofi, men måske der var en anden spilmulighed, man kunne tage.

Chelseas manager er dog glad for sin 25-årige målmand, og manageren gav også en update på Robert Sánchez efter kampen.

– Vi er så glade for ham. Selvfølgelig er han skuffet og vred over hans beslutning, men den slags fejl sker i fodbold, slutter Mauricio Pochettino.

Tre point havde ellers lunet for Pochettino og Chelsea, som aktuelt ligger nummer i Premier League med 12 point – hele ni point efter Arsenal på rækkens andenplads.

Se målmandsfejlen i afspilleren øverst i artiklen

Mål og Highlights: Se vidunderlig Mudryk-kasse i Chelsea og Arsenal remis

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P