Sulten Frandsen inden Silkeborg: Vi hungrer efter den sejr

Hvidovre IK har som det eneste hold i Superligaen ikke vundet i denne sæson. Fredag aften gøres forsøget igen, når et formstærkt Silkeborg-hold gæster Vestegnen, og HIK-træner Per Frandsen tror da på sæsonens første tre point.

Per Frandsen tror på tre point for Hvidovre fredag mod Silkeborg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hvidovre IF rykkede op fra NordicBet Ligaen sidste år, men hvedebrødsdagene er for længst forbi.

Vestegnsklubben ligger sidst i Superligaen, har ikke vundet en kamp i sæsonen endnu og har en målscore på 4-20.

Fredag aften gælder det så rækkens trejdeplads, når Silkeborg IF gæster Pro Ventilation Arena. Og selvom Hvidovre står uden sejr, så er cheftræner Per Frandsen optimistisk på holdets vegne.

– For hver kamp, der er, jo tættere kommer vi på sejren. Så vi håber på en sejr, og vi tror fuldt og fast på, vi kan slå Silkeborg, men vi ved selvfølgelig det bliver svært. Selvfølgelig gør vi det, fortæller Frandsen til Campo.dk

– Der er ingen tvivl om, de er dygtige på bolden, men hvis vi kan ødelægge det, få presset dem og erobret bolden nogle vigtige steder, og i vores gode perioder, få scoret. Det er det, det handler om.

Frandsens mandskab var i NordicBet Ligaen kendt for sit sprudlende offensive spil med masser af mål til følge. Det har bestemt ikke været billedet i år.

– Vi har scoret fire mål i 11 kampe. Det siger sig selv, så vinder man ikke mange fodboldkampe. Så det er vigtigt, vi får lavet nogle mål.

Cheftræneren beretter om højt humør i truppen, selvom nederlagene hober sig op. Senest blev det til et 3-1 nederlag i bundbraget mod Vejle.

– Det gør selvfølgelig ondt at tabe, det gør det for alle sammen, og vi hungrer efter den sejr. Vi kan bare ikke gøre andet end at koncentrere os om den næste kamp, og der vil vi gøre alt, hvad vi kan for at vinde.

Kampen mellem Hvidovre IF og Silkeborg IF fløjtes i gang fredag aften klokken 19, og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

| Pro Ventilation Arena | 20 okt 202319.00
Hvidovre IF
Hvidovre IF
t u t v t
1 : 2
Slut
Silkeborg IF
Silkeborg IF
v v v t v
T. Thomsen
32′
A. Lind
19′
T. Adamsen
74′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
Krisen kradser i Vejle og Hvidovre: Dårligste superligastart nogensinde

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P