3F Superligaen

Silkeborg-bomber efter sejr i blæsten: Skønneste sejr i sæsonen

Silkeborg IF's Alexander Lind var rigtig godt tilfreds med Silkeborg-sejren over Hvidovre fredag til trods for en mindre poleret omgang fodbold.

Alexander Lind, SIF scorer i Superliga opgøret på Pro Ventilation Arena i Hvidovre mellem Hvidovre IF og Silkeborg IF fredag den 20. oktober 2023. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2023)

Han har været knivskarp i denne Superliga-sæson.

Alexander Lind toppede Superligaens topscorerliste ene mand med 9 mål i 11 spillerunder før fredagens opgør mellem Silkeborg IF og Hvidovre IF.

Her trak Silkeborg sig sejrrigt ud med 2-1 – blandt andet med en hjælpende hånd fra Alexander Lind, der fik sendt sit 10. mål i kassen for sæsonen.

Og det var da også en glad Lind, der mødte Viaplays udsendte efter opgøret. Faktisk var Alexander Lind helt oppe at køre, efter hvad han mener var ‘den skønneste sejr i sæsonen’.

Sejren kom nemlig i hus med hiv og sving i en kamp, hvor vejrguderne gjorde forholdene meget besværlige, når man som Silkeborg IF forsøger at spille en lidt mere poleret form for fodbold.

– Det var den skønneste sejr i sæsonen. Hold nu kæft… at kunne vinde i sådan et vejr er fuldstændig sindssygt, indleder Alexander Lind til Viaplay og fortsætter:

– Vi gjorde vores bedste. Som Kent sagde til os, var det ikke fodbolden, der vandt i dag. Det var marginaler, så vi skulle ud og kæmpe. Det var skønt, fantastisk. Vi har et super hold. Det er bare dejligt, slutter Lind med henvisning til, at Silkeborg IF nu indtager førstepladsen i Superligaen.

Mål og Highlights: Nyt tophold – mål på direkte hjørnespark sender Silkeborg til tops i Superligaen

Stillingen i Superligaen kan dog ændrer sig igen allerede lørdag. Her kan de forsvarende danske mestre fra F.C. København overtage førstepladsen, hvis det bliver til en sejr mod Vejle Boldklub i Parken.

Der er masser af Superliga-bold i vente i løbet af weekenden. Hold dig opdateret og følg med i campo.dk’s TV Guide her.

Se hele interviewet med Alexander Lind i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P