Premier League

Medie: Crystal Palace forlænger med profil

Premier League-klubben Crystal Palace nærmer sig angiveligt en kontraktforlængelse med en af klubbens defensive profiler.

Sam Johnstone tæt på kontraktforlængelse med Sam Johnstone
Foto: Reuters/Matthew Childs
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har overtaget pladsen mellem stængeren i denne sæson for Crsytal Palace.

Sam Johnstone har været en del af Crystal Palace siden sommeren 2022, hvor han blev hentet til klubben på en fri transfer fra West Bromwich. Her gjorde han sig primært som andenmålmand i sin første sæson i klubben.

Men i slutningen af den forgangne sæson og i starten af denne sæson har han overtaget rollen som førsteholdsmålmand i klubben. Og det er gået så godt, at klubben nu angiveligt ønsker at forny kontrakten med Johnstone.

Fabrizio Romano skriver således fredag aften, at parterne nu skulle nærme sig en aftale, der forlænger Johnstones ophold i klubben med tre og et halvt år.

Således kan Sam Johnstone snart kalde sig Crystal Palace-spiller frem til sommeren 2027. Det oplyses, at kontrakten skulle blive underskrevet inden for 24 timer.

Sam Johnstone har i denne sæson spillet otte Premier League-kampe for Crystal Palace, og her har han formået at holde buret rent fire gange.

De flotte defensive Palace-præstationer betyder, at klubben blot har lukket syv mål ind i sæsonen, hvilket er tredjebedst af alle Premier League-mandskaber i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P