Mål og Highlights: Nyt tophold – mål på direkte hjørnespark sender Silkeborg til tops i Superligaen

Hvidovre IF tog på en blæsende fredag aften imod Silkeborg IF hjemme på Pro Ventilation Arena. Se alle mål go highlights fra opgøret her.

Mål og highlights Hvidovre IF mod Silkeborg IF

Det er tophold mod bundhold, da Superligaens sidsteplads, Hvidovre IF, fredag aften tog imod den øjeblikkelige tredjeplads i ligaen, Silkeborg IF.

Hvidovre IF havde på forhånd den første Superliga-sejr i sæsonen til gode, som Per Frandsens tropper skulle forsøge at hente på et vindblæst Pro Ventilation Arena. Men det lykkes ikke grundet et mål direkte på hjørnespark.

Alexander Lind og Tobias Thomsen stod for de to første mål i kampen, som altså stod 1-1 langt hen i anden halvleg. 15 minutter før tid fik vind, vejr og en smule kvalitet så en afgørende effekt på kampen. Tonni Adamsen kunne således sende et flot hjørnespark direkte i kassen til kampens slutresultat.

Kampens resultat betyder, at Silkeborg IF nu indtager en øjeblikkelig førsteplads i Superligaen, mens Hvidovre IF fortsat jagter den første sejr i sæsonen.