NordicBet Ligaen

Henrik Pedersen: Mit mål at komme til udlandet igen

Henrik Pedersen har brugt en stor del af karrieren i udlandet, og nu venter et nyt eventyr i Sheffield Wednesday efter to et halvt år som cheftræner i Vendsyssel. Og et retur til udlandet har været ambitionen hele tiden, fortæller Pedersen.

NordicBet Liga-kampen mellem Vendsyssel FF og Hvidovre IF i Hjørring lørdag den 27. maj 2023.

Henrik Pedersen har arbejdet med fodbold i Østrig, Ghana, Tyskland og Norge.

Og nu venter næste kapitel for den 45-årige dansker, for han er nemlig blevet købt af engelske Sheffield Wednesday i Championsship.

Pedersen blev tilknyttet Vendsyssel i sommeren 2021, og det har hele tiden været målet at komme ud i det store udland igen. Det fortæller den nu tidligere Vendsyssel-træner fredag morgen efter nyheden om skiftet.

– Det har altid været min ambition og mit mål at komme til udlandet igen, og da denne mulighed kom, så jeg hurtigt et godt match, fortæller Henrik Pedersen til Vendsyssels hjemmeside.’

Sheffield Wednesday, som går under tilnavnet The Owls, er en af verdens ældste klubber, men ligger aktuelt nummer sidst i Championship. Klubben har tabt otte ud af sæsonens 11 kampe, og har stadig den første sejr til gode.

Men den dårlige sæsonstart afskrækker ikke den danske træner.

– Sheffield Wednesday er en spændende klub, som spiller i en interessant liga, hvorfor det rette for mig er at slå til nu, slutter Henrik Pedersen.

Sheffield Wednesday spiller lørdag eftermiddag mod Watford på udebane.

Bekræftet: Vendsyssel sælger cheftræner til Championship-klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P