1 min læsningBekræftet: Vendsyssel sælger cheftræner til Championship-klub

Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen bekræfter fredag morgen, at klubbens cheftræner Henrik Pedersen sælges til den engelske Championship.

1 min læsning
Vendsyssel FF Logo
Foto: Vendsyssel FF

45-årige Henrik Pedersen har stået i spidsen for den nordjyske klub siden sommeren 2021, men nu er det altså slut.

Klubben skriver fredag morgen, at Henrik Pedersen er blevet købt den engelske bundprop i Championship, Sheffield Wednesday.

Klubben ligger på sidstepladsen i rækken, og her skal Pedersen være assistent under den tyske manager Danny Röhl. Tyskeren og Pedersen har tidligere været tilknyttet RedBull-koncernens klubber i Leipzig og Salzburg.

Bestyrelsesformanden i Vendsyssel takker Henrik Pedersen for arbejdet i den nordjyske klub.

– Henrik har udført et kæmpe stykke arbejde de seneste to et halvt år, hvor han med sin ihærdighed har taget store skridt sammen med truppen. Han har en stor andel i vores præstationer de seneste to sæsoner, senest med en flot fjerdeplads i seneste sæson, fortæller bestyrelsesformand Jacob Andersen

– Jeg vil gerne takke Henrik for hans store indsats og dedikation, og ønsker ham alt muligt held og lykke i England, slutter formanden.

Vendsyssel oplyser, at arbejdet med at finde en ny cheftræner allerede er i gang, og klubben håber at kunne præsentere den nye mand i spidsen snarest muligt.

Mål og Highlights: Se AC Horsens snuble i direkte duel om top-seks mod Vendsyssel FF

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P