Premier League

United-spillere øverst i hierarkiet har bedt Sancho om at undskylde til Ten Hag

Flere profilerede Manchester United-spillere skulle nu have taget fat i udskældte Jadon Sancho og bedt ham om at undskylde til manager, Erik ten Hag.

Manchester United-spillere beder Jadon Sancho undskylde til Erik ten Hag
Foto: Lucas Peltier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sig undskyld!

Sådan lyder rådet fra en række af de højtstående spillere i Manchester United til udskældte Jadon Sancho.

Ifølge Sky Sports har flere profilerede United-spillere nu bedt Jadon Sancho om at undskylde til klubbens manager, Erik ten Hag, som har holdt Sancho ude af truppen siden starten af september.

Jadon Sancho har tidligere nægtet at undskylde over for den hollandske manager, som altså ikke betragter Sancho som en del af Manchester United-truppen.

Ten Hags beslutning om at se bort fra Jadon Sancho kommer oven på beskyldninger om, at den 23-årige offensivspiller eftersigende ikke lever op til standarden til træning.

Konflikten mellem Erik ten Hag og Jadon Sancho har nu angiveligt nået et punkt, hvor kun en oprigtig undskyldning kan rette op på situationen. Og det er altså det, som flere spillere har bedt Sancho om at få styr på.

Samtidig går der også forlydender om, at forholdet nærmest ikke er muligt at redde. Faktisk menes Manchester United langt henad vejen at være villige til at gå på kompromis med økonomien og udleje Sancho hurtigst muligt til billige penge.

Medie: Manchester United skærper sikkerhed før FCK-kamp – frygter demonstrationer

Jadon Sancho har ikke spillet en kamp for Manchester Uniteds førstehold siden den 26. august, hvor klubben mødte Nottingham Forest. I alt står han noteret for 82 United-kampe med 12 mål og seks assists til følge.

Han er i skrivende stund fortsat på kontrakt i den engelske traditionsklub frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P