UEFA bekræfter: Kampen mellem Belgien og Sverige spilles ikke færdig

Mandagens EM-kvalifikationskamp mellem Belgien og Sverige blev afbrudt i pausen, som følge af det tragiske attentat på svenske fans. Nu er UEFA ude med sidste nyt.

Det stod 1-1 ved pausen, da de svenske spillere og trænere gik ned i omklædningsrummet mod Belgien.

Her blev svenskerne orienteret om de tragiske hændelser, der var sket tidligere på aftenen, og det svenske landshold valgte derpå at afbryde kampen.

De sidste 45 minutter blev derfor ikke spillet. UEFAs regulativer siger, at kampen skulle færdigspillet hurtigst muligt, men nu er UEFA ude med nyt.

For den svenske delegation valgte at rejse hjem tirsdag, dagen efter attentatet, og derfor var der ikke mulighed for at spille kampen færdig.

Og torsdag skriver UEFA så, at de sidste 45 minutter ikke skal spilles. Forbundet bekræfter, at kampen ender, som det stod da spillerne gik til pause, 1-1.

Dette var også opfordringen fra den belgiske lejr tidligere på ugen, og dermed får begge lande et point. Sportsligt har det ingen betydning, da Belgien allerede var kvalificeret til EM, og svenskerne ikke havde chancen for at nå den direkte kvalifikation.

Minut for minut: To svenske fans er dræbt i Belgien

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P