3F Superligaen

FC Midtjylland skriver lang kontrakt med ung stopper

FC Midtjylland fortæller onsdag eftermiddag, at man har skrevet en længerevarende kontrakt med den unge stopper, Adam Nygaard.

FC Midtjylland skriver lang kontrakt med Adam Nygaard
Foto: FCM

FC Midtjylland har skrevet en længerevarende kontrakt med den unge talentfulde stopper, Adam Nygaard.

Det står klart onsdag eftermiddag, hvor klubben på sin hjemmeside kan fortælle, at man er nået til enighed om en femårig aftale.

Således står det med dagens forlængelse klart at samarbejdet mellem parterne fortsætter frem til sommeren 2028.

Adam Nygaard har spillet i FC Midtjylland siden han kom til klubben som U14-spiller. I dag er han fast mand på klubbens u19-hold og vurderes altså til at have en god fremtid i klubben. Det fortæller cheftræner på U19-holdet, Allan K. Jepsen.

– Adam er grundig med sine ting, og han er dygtig til at følge de retningslinjer og instrukser, vi giver holdet. Han besidder noget potentiale i forhold til sin fart og fysik, som endnu ikke er færdigudviklet på trods af, at han er 18 år. Der ligger nogle gode muligheder på særligt hans fodboldfart; man kan være hurtig, men det skal også udnyttes på banen, og det synes jeg, han viser gang på gang, fortæller han og fortsætter:

– Vi arbejder med hans lederevner. Der er forskel på, hvordan man leder. Nogle råber højt, og andre dirigerer sine medspillere på en lavere volumen, og der er Adam i den sidste kategori. Han er god til at lede yngre spillere med konkret kommunikation, og nu skal han lære at skrue volumen op og sætte sig i respekt.

I alt står Adam Nygaard noteret for 21 kampe for FC Midtjyllands U19-mandskab med én enkelt scoring til følge.

Han står desuden også noteret for en enkelt kamp for klubbens førstehold. Debuten fik han i anden spillerunde af Pokalen i denne sæson. Her spillede han 45 minutter i FCM’s kamp mod Aabenraa BK og kvitterede blandt andet med en assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P