2 min læsningTo målræve: Steffen Højer ser en særlig lighed med Alexander Lind

Som aktiv angriber stod Steffen Højer altid det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Den evne har Alexander Lind også, og U21-landstræneren ser da også en lighed på et særligt område.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Steffen Højer var, Alexander Lind er.

Giftig foran mål.

Nok er der cirka 30 års aldersforskel på de to målnæser, men alligevel er der lighedstræk mellem Steffen Højer og Alexander Lind.

Steffen Højer nåede at score 124 i sine 339 kampe i Superligaen, og selvom den 20-årige Alexander Lind ‘kun’ står noteret for 14 superligatræffere, så har de begge ligget på toppen af Superligaens topscorelsite.

Højer lagde støvlerne på hylden i 2007, og adspurgt, om han ser noget af sig selv i Alexander Lind tøver U21-landstræneren da også i starten.

– Tja, det ved jeg ikke, om jeg gør. Det er så længe siden, og jeg vil da håbe han bliver bedre, udtaler Steffen Højer til Campo.

– Men hvis jeg skal nævne en fællesnævner, så kan vi begge to godt lide at lave mål og vil gøre alt for det.

Landstræneren har tidligere rost Linds evne til at stå det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og Højer ved da også selv, hvor meget arbejder det kræver.

Steffen Højer irriteret over tv-eksperter: Alexander Lind er ikke heldig

Hårdt arbejde er også det gode råd, Steffen Højer vil give til den unge angriber-lærling.

– Det handler om at blive ved med at blive bedre og bevare fokus. Og ikke lade sig stille tilfreds. Men der tænker jeg, han har en god træner i Kent Nielsen, som ikke giver ham lov til det, slutter Steffen Højer med et smil.

Steffen Højer og Alexander Lind spillede tirsdag aften 0-0 mod Tjekkiet.

En time i overtal: De danske U21-drenge skuffede mod Tjekkiet

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P