Europæisk Fodbold

Balotelli sender Zlatan stikpille efter kritik fra svenskeren

Zlatan Ibrahimovic var for nyligt ude og give Mario Balotelli kritik for sin karriere, men nu har italieneren reageret på svenskerens udtalelser.

Mario Balotelli har altid været en ener i fodboldverdenen.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix.

Både Zlatan Ibrahimovic og Mario Balotelli er kendt som to kulørte skikkelser i fodboldverdenen.

Begge angribere har altid været kendt for at skille sig ud på både den gode og dårlige måde, hvilket til tider har bragt dem ros, men især også kritik.

For nyligt var Zlatan Ibrahimovic gæst ved en fodboldfestival, som det italienske medie Gazzetta dello Sport afholdte, og her var svenskeren ude og kritisere Mario Balotelli for at have misbrugt sit talent.

– Han havde så mange chancer for at udnytte sit talent og ændre hans fremtid. Sandheden er, at han dog aldrig formåede det, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Football Italia på fodboldfestivalen.

Søndag kom Mario Balotelli dog med sin egen respons på kritikken fra svenskeren.

Italieneren, der i dag spiller i tyrkiske Adana Demirspor, lagde nemlig et billede op på Instagram, hvor han holder Champions League-trofæet efter Inter vandt turneringen i 2009/2010-sæsonen.

Mario Balotelli sendte dermed lidt af en stikpille til Zlatan Ibrahimovic, da Champions League-trofæet lige netop er en af de få titler, som den nu pensionerede svensker aldrig har vundet.

Billedet viser dog også, at Balotelli har lagt billedet op med tre hjerter, hvilket formentlig betyder, at der stadig er kærlighed og respekt mellem de to enere fra fodboldverdenen.

Mario Balotelli og Zlatan Ibrahimovic nåede at spille sammen i Inter i perioden 2007 til 2009, inden svenskeren her skiftede til FC Barcelona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P