International Fodbold

Buh-råb fra egne fans: Harvey Elliott forsvarer udskældt ex-kaptajn

Jordan Henderson var fredag i startopstillingen på det engelske landshold, men da ex-Liverpool-spilleren blev skiftet ud, var det til lyden af buh-råb fra de engelske fans. Nu kommer tidligere klubkammerat Henderson til undsætning.

Harvey Elliott er ikke tilfreds med behandlingen af Jordan Henderson
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Der lød pibelyd og buhråb, da Jordan Henderson lod sig udskifte fredag aften på Wembley.

Og det var ikke fordi, de engelske tilhængere var utilfredse med, at Southgate skiftede den tidligere Liverpool-kaptajn ud. Tværtimod.

Jordan Henderson har tidligere været en fremtræden stemme for LGBTQ+-minoritetters rettigheder, men siden den 33-årige midtbanespillers kontroversielle skifte til saudiske Al Ettifaq, har Henderson været en upopulær herre i det engelske.

Og buh-råbene og utilfredsheden er ikke fair, lyder det nu fra Liverpool-spilleren Harvey Elliott.

– Det er irriterende. Hendo (Jordan Henderson, red.) er en enorm inspiration, ikke kun for mig selv, men for mange rundt om i verden, lyder det fra Liverpools unge midtbanespiller ifølge engelske The Mirror.

– For alt det, han har gjort for England og engelsk fodbold, er det ikke rart at se.

Fredag aften bar Henderson anførerbindet for første gang, siden skiftet til Saudi-Arabien, og Elliott mener, at englænderne burde stå bag den tidligere Liverpool-spiller.

– Det er hans beslutning, det er hans karriere. Som nationen, er vi nødt til at stå bag spillerne og støtte dem. Buhråbene var ikke rare, men hvis jeg kender Hendo ret, så har det ikke rørt ham, fortæller Harvey Elliott.

Fredagens landskamp mod Australien var Jordan Henderson landskamp nummer 79, og kampen endte 1-0 til englænderne.

Trods modstand – Henderson starter inde mod Ukraine

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P