2 min læsningMedie: Newcastle-stjerne har særlig Barca-klausul

Det forlyder, at der skulle være en særlig Barça-klausul i aftalen mellem Newcastle og Bruno Guimarães, som vil gøre et skifte noget lettere.

2 min læsning
Bruno Guimaraes har særlig Barca-klausul i sin kontrakt
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Newcastle kunne for blot en uge siden annoncere, at man havde forlænget kontrakten med en af klubbens helt store profiler.

Således kunne den engelske rigmandsklub i den forgangne weekend fortælle, at man var nået til enighed om en kontraktforlængelse med klubbens brasilianske stjerne, Bruno Guimarães. Og så endda på en lang aftale frem til sommeren 2028.

Men selvom de to parter nu har papir på hinanden fem år ud i fremtiden, så er aftalen ikke blevet landet helt gratis for Newcastle. Klubben må sandsynligvis betale en klækkelig lønstigning til Guimarães, men ikke nok med det, så skulle den fornyede kontrakt også indeholde en helt særlig klausul.

Ifølge det spanske medie SPORT, så indeholder kontrakten mellem Newcastle og Guimarães en såkaldt Barça-klausul.

Klausulen skulle betyde, at FC Barcelona som den eneste klub kan hente Bruno Guimarães til en noget lavere pris, end hvad andre klubber kan hente brasilianeren for.

Det forlyder, at FC Barcelona må punge ud med 65-75 millioner euro – svarende til en pris mellem 485 og 560 millioner danske kroner. Og det selvom Guimarães’ markedsværdi af Transfermarkt vurderes til at være på omkring 635 millioner kroner.

Samtidig kunne den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano fortælle, at aftalen skulle indeholde en frikøbsklausul på omkring 100 millioner pund. Det svarer til omkring 860 millioner kroner. En pris som alle andre end FC Barcelona altså menes at skulle betale for at hente Bruno Guimarães.

En frækkert: Lækker Højlund-detalje går viralt

Bruno Guimarães skiftede til Newcastle fra Olympique Lyon tilbage i januar 2022.

Siden er han blevet fast man på holdkortet og har spillet sig op som en af klubbens største profiler. I alt står han noteret for 68 kampe for klubben med 11 mål og otte assists til følge.

Han er i skrivende stund på kontrakt i klubben frem til sommeren 2028.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P