International Fodbold

Matt O’Riley set i Parken: Her er Hjulmands svar

Det danske landshold spillede lørdag mod Kasakhstan i Parken, og her blev Celtics danske midtbanespiller Matt O'Riley set på Nationalstadionets lægter. Hjulmand afviser ikke spekulationerne.

Denmark's coach Kasper Hjulmand before the EC Qualifying match between Denmark and Kazakhstan at Parken in Copenhagen, Denmark, Saturday, October 14, 2023. (Photo: Liselotte Sabroe/Scanpix 2023)

Matt O’Riley har storspillet i den skotske klub Celtic, men debuten for Herrelandsholdet har til manges overraskelse ladet vente på sig.

Men det ændrer sig måske nu.

For Matt O’Riley blev set i Parken under landskampen mod Kasakhstan lørdag aften, og i tv-studiet efterfølgende, afviste landstræner Kasper Hjulmand da heller ikke, at den O’Riley kunne være på vej ind i truppen.

Landstræneren blev spurgt, om O’Riley var på vej ind i truppen.

– Det kan godt være. Lad os se på det. Jeg vil bare sikre mig, at vi om tre dage kan tage til San Marino med 23 spillere, udtalte Kasper Hjulmand til TV2s studie.

Matt O’Riley, der en engelsk far og en dansk mor, har været en af de bærende kræfter for sin skotske klub, hvor O’Riley står foreløbigt noteret for fem mål i sæsonens otte kampe.

Danmark spiller næste landskamp tirsdag den 17. oktober på udebane mod San Marino.

Danmark tog vigtig sejr over Kasakhstan – á point i toppen af gruppe H

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P