3F Superligaen

OB i dialog med ung svensk stopper – Lyngby lurer i kulissen

OB er i dialog om at hente en ung svensk stopper til klubben, men i kulissen lurer Lyngby BK, som også skulle være interesseret.

OB og Lyngby vil hente den svenske stopper, Tim Hartzell
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

OB og Lyngby er på jagt efter samme spiller.

Sådan lyder meldingen onsdag i det svenske medie, Fotboll Direkt.

Mediet beretter således, at de to Superliga-klubber skulle være interesserede i at hente Dalkurds 21-årige centrale stopper, Tim Hartzell, til den bedste danske fodboldrække.

I samme forbindelse skriver mediet, at OB’s fodbolddirektør, Björn Wesström, allerede skulle have rettet henvendelse i håbet om at lande en aftale, og at dialogen skulle være godt i gang mellem parterne.

Mange andre skulle have følerne ude efter Hartzell, som er fast mand på holdkortet i Dalkurd, som til dagligt gør sig i den tredjebedste svenske række – heriblandt Lyngby BK.

Tim Hartzell beskrives af mediet som en stor midterforsvarer på 194 centimeter, der er stærk i duelspillet og besidder en god fart til trods for sin fysiske størrelse.

Han skiftede til Dalkurd i februar 2023. Her står han i skrivende stund noteret for 20 kampe med en enkelt scoring til følge. Hartzell har fået sin fodboldopdragelse i Djurgårdens ungdomssystem.

Generationens største talenter: Tobias Slotsager på prominent liste

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P