Medie: To Superliga-cheftrænere på blokken i Rosenborg

To cheftrænere fra den danske Superliga meldes på nuværende tidspunkt på blokken i den norske traditionsklub Rosenborg.

Rosenborg vil have Kent Nielsen eller Jacob Friis som ny cheftræner
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den norske storklub Rosenborg er på jagt efter en ny cheftræner.

Rosenborg fyrede i midten af juni måned sin cheftræner, Kjetil Rekdal, efter en skuffende halvsæson, der placerede klubben langt fra toppen af den bedste norske liga, hvor man ellers har for vane at placere sig.

Siden har Svein Maalen haft taktstokken midlertidigt i Rosenborg. Og faktisk er det ikke usandsynligt, at han fortsætter i stillingen. TV2 Norge skriver således onsdag aften, at Maalen meget muligt kan fortsætte på posten.

Men selvom det ikke er usandsynligt, at Svein Maalen fortsætter, så er der stadig andre interessante emner på klubledelsens kandidatliste – heriblandt to cheftrænere der på nuværende tidspunkt gør sig i den danske Superliga.

TV2 Norge beretter således, at Både Silkeborg IF’s cheftræner, Kent Nielsen, og Viborg FF’s cheftræner, Jacob Friis, skulle være varme navne i den norske traditionsklub.

Rosenborg-toppen skulle angiveligt være i gang med at vurdere de to danskeres kompetencer, og Rosenborg-sportsdirektøren Mikael Dorsin skulle fornyligt have været i Danmark. Han påpeger dog selv over for mediet, at der blot har været tale om en studietur.

Foruden Kent Nielsen og Jacob Friis skulle den tidligere AaB-cheftræner, Marti Cifuentes, også være i spil til jobbet sammen med Jimmy Thelin og Per-Mathias Høgmo.

Både Kent Nielsen og Jacob Friis har i skrivende stund kontrakt frem til sommeren 2026 i deres respektive klubber.

Bøderegn over dansk landsholdsspiller: Fik 103 bøder på to måneder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P