1 min læsningLandsholdsspiller om glippet sommertransfer: Flybillet og jordemoder var bestilt

Victor Nelsson er røget ud i kulden i sin tyrkiske klub Galatasaray. I sommer var han millimeter fra et skifte til en stor adresse, men transferen gik i vasken lige inden afgang.

1 min læsning
Fra venstre: Robert Skov, Christian Eriksen, Victor Nelsson, Joachim Mæhle, Pierre Emile Højbjerg og Joachim Andersen. Fodboldlandsholdets træning i Helsingør mandag den 9. oktober 2023.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

Victor Nelsson var en eftertragtet herre i sommer.

Både fordi flere klubber var ude efter danskerens underskrift, og fordi hustruen var gravid og klar til at føde.

Victor Nelsson er lige nu en del af landsholdslejren, og her åbner danskeren op omkring sommerens transferaktiviteter, og et skifte der glippede i sidste sekund.

Særligt interessen fra den spanske storklub Sevilla var fremtræden. Nelsson kalder selv den spanske interesse for en ‘offentlig hemmelighed’, og fortæller, hvor tæt, han var på at skifte til LaLiga-klubben.

– Det var ikke så tæt på, at jeg sad i flyveren, men den var bestilt, og der var en jordemoder med til min gravide kæreste på flyveturen. Men det blev ikke til noget, udtaler Victor Nelsson til BT.dk

Årsagen til det manglende skifte skal ifølge forsvarsspilleren findes i den samlede transferpakke, som Galatasaray ikke var tilfreds med. Derfor er danskeren fortsat i den tyrkiske storklub, men det har skortet med spilletid på det seneste.

Den 24-årige landsholdsspiller kan trække den danske landsholdstrøje over hovedet, når Danmark møder Kasakhstan lørdag den 14. oktober og San Marino tirsdag den 17. oktober.

Medie: Galatasaray afviser nye tilnærmelser på Victor Nelsson

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P