3F Superligaen

Brøndbys reservemålmand er ikke færdig: Jeg vil spille flere kampe for Brøndby

Thomas Mikkelsen kom forrygende fra land i denne sæson, og startede inde for Brøndby i de første fem kampe af denne sæson, men siden den østrigske målmand Patrick Pentz' ankomst, har det været småt med spilletiden for den rutinerede keeper. Men Mikkelsen går efter meget mere spilletid for Brøndby.

Thomas Mikkelsen vil spille flere kampe for Brøndby
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fra ‘Mirakelsen’ til ‘Skuffelsen’.

Nogenlunde sådan, kan sæsonen opsummeres for Brøndbys målmand Thomas Mikkelsen med tilnavnet ‘Mirakelsen’

Mikkelsen indledte sæsonen med en fantastisk kamp ude mod Silkeborg IF, hvor målmanden stod en regulær drømmekamp, som blev fulgte op af flere gode præstationer. Blandt andet et clean sheet på udebane mod FC Midtjylland.

Men Brøndby lejede efterfølgende den østrigske keeper Patrick Pentz, og østrigerens ankomst har sendt Mikkelsen ud på bænken. Og det skuffede den 40-årige målmand, der ikke syntes, han havde spillet sig af.

– De sidste to kampe vi spiller, hvor jeg er med, der vinder vi 3-0 mod Lyngby og 1-0 ude mod FC Midtjylland. Og når man vinder 1-0 på udebane, så er det sjældent, man ikke står runden efter, fortæller Mikkelsen til campo.dk.

– Men det var, hvad der skete, og det har jeg forholdt mig til. Jeg er kommet mig over skuffelsen, og så giver jeg den bare gas derfra.

40, fit og langtfra færdig

Alderen har godt nok rundet de 40 år, og Mikkelsen er da også Superligaens ældste aktive spiller, men alligevel er der en stor fodboldsult hos fynboen, der også beretter om en god fysisk form.

Thomas Mikkelsen stod en drømmekamp i Brøndby-målet: Se hans redninger her

– Fodboldformen er god. Det fik jeg også vist i de kampe, jeg spillede i starten, og i den seneste pokalkamp.

– Jeg er der endnu, og man skal ikke afskrive mig. Jeg vil ind og spille flere kampe for Brøndby. Det er min klare ambition i denne sæson.

Og byder chancen sig, så er Mikkelsen klar.

– Dem, der ikke er klar, når de får chancen, det er jo dem, der taber på den lange bane. Jeg synes, jeg har vist, hver gang jeg har fået chancen, at jeg er klar. Og det bliver jeg ved med at vise, så det handler bare om hårdt arbejde på træningsbanen, slutter Thomas Mikkelsen.

Thomas Mikkelsen kom til Brøndby i 2021, og forlængede sin kontrakt i sommer. Det er foreløbigt blevet til 18 kampe for klubbens førstehold.

Officielt: Brøndby IF forlænger med keeper

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P