2 min læsningOfficielt: Brøndby IF forlænger med keeper

Superliga-klubben Brøndby IF kan tirsdag eftermiddag fortælle, at man har forlænget kontrakten med klubbens reservekeeper, Thomas Mikkelsen.

2 min læsning
Brøndby forlænger med Thomas Mikkelsen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er gang i butikken hos Brøndby IF i disse dage.

Tirsdag i særdeleshed, hvor klubben for kort tid siden offentliggjorde, at man har forlænget kontrakten med Yousef Salech.

Blot minutter efter kan vestegnsklubben så annoncere, at man ligeledes har forlænget kontrakten med klubben reservekeeper, Thomas Mikkelsen. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at man har forlænget kontrakten med Thomas Mikkelsen med et enkelt år – altså frem til sommeren 2024.

– Thomas og vi har indgået en ny aftale frem til næste sommer, da han til hver træning beviser, at han kan udfordre vores øvrige målmænd og bidrager til den høje intensitet, vi ønsker til træning, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:

– De gange, hvor vi har bragt Thomas i kamp, har han gået ind og leveret på et højt niveau, så vi er glade for, at vi har papir på hinanden i endnu et år.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Thomas Mikkelsen selv glæder sig ligeledes over, at det bliver til endnu en periode i Brøndby IF:

– Da Brøndby IF meldte, at de gerne ville forlænge, var det et stort skulderklap til mit daglige arbejde, og jeg var heller ikke i tvivl om, hvad jeg ville. Jeg er stadig sulten efter spilletid, men Mads har gjort det fremragende, så jeg har selvfølgelig støttet ham bedst muligt i den rolle, jeg havde.

– Men jeg er utrolig stolt over og at repræsentere Danmarks største klub i endnu en sæson, og jeg vil bidrage med alt det, jeg kan, fortæller Thomas Mikkelsen.

Den 39-årige Thomas Mikkelsen skiftede til Brøndby fra Lyngby på en fri transfer tilbage i sommeren 2021. I sin tid i Brøndby står han noteret for 12 kampe i buret for klubbens førstehold. Her har han indkasseret 16 mål og holdt fire clean sheets.

Selvom tiden byder på mange kontraktforlængelser i Brøndby IF, så er der også spillere, der kan ryge den anden vej. Læs mere om én af disse herunder

Midtbanespiller vil væk fra Brøndby: Lytter til alle tilbud

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P