2. Divisionsklub ansætter succestræner

Skive IK ligger helt i bunden af 2. Division, og derfor blev Alexander Fischer fyret tidligere på sæsonen. Nu er afløseren på plads, og det er en træner, der ved, hvordan man rykker op.

Skive IK præsenterer ny træner
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Skive IK taber og taber og taber og taber.

De seneste fire kampe i landets tredjebedste række har budt på fire nederlag. Men nu er der en ny mand ved roret for skibonitterne.

Onsdag kunne Skive IK nemlig meddele, at Anders Jensen er ansat som ny cheftræner i klubben. Jensens kontrakt løber indtil sommeren 2025, og det er en glad Skive-direktør, der udtaler sig efter ansættelsen.

– Vi har haft et stærkt felt af ansøgere, og har oplevet stor interesse for jobbet, på trods af at vi har været igennem en hård tid med manglende resultater.

– Vi er sikker på, at vi har fundet den rigtige mand til jobbet og til at få vendt den negative stime, vi har været i.

– Anders kommer med en stor erfaring, ikke bare i at være træner i divisionerne, men også i at vinde fodboldkampe, hvilket altid er det altoverskyggende mål, fortæller Skive IK-direktør Rasmus Brandhof.

Anders Jensen rykkede op med Kolding IF i NordicBet Ligaen i 2019, og i sommeren i år vandt Jensen sammen med Middelfart Boldklub 3. division.

Esbjergs Holten efter 7-0 sejr: ‘Det blev lidt voldsomt til sidst’

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P