2 min læsningSvensk landsholdsspiller om OB: Det var et godt skridt for mig

OBs svenske midtstopper Filip Helander har spillet på større adresser end den fynske klub. Men efter et langt skadesforløb er den 30-årige forsvarsspiller igen udtaget til det svenske landshold, og han kalder OB et godt skridt for ham.

2 min læsning
Filip Helander e glad for at være i OB
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Filip Helander har spillet kampe for både Malmö FF, Bologna og senest skotske Rangers FC.

Nu er den svenske landsholdsspiller i Ådalen i Odense, og det skyldes særligt en ting – skader.

Forsvarsspilleren havde inden skiftet til OB ikke spillet en ligakamp i, men nu er svenskeren oppe på fire kampe i træk i OBs startopstilling.

Det glæder selvsagt Helander, der til det svenske medie Fotbollskanalen fortæller, hvorfor valget faldt på OB i sommer.

– Det var virkelig helheden. Jeg havde været uden kamp i en lang periode, og havde brug for at spillekampe. Det gør jeg nu, og det var et godt skridt for mig.

Det har været en turbulent tid for den fynske klub det seneste tid, hvor resultaterne har været magre, og fansene har krævet træner Andreas Alms fyring.

Filip Helander er dog glad for sin landsmand på trænerposten.

Medie: OB har Niels Frederiksen på radaren som Alm-erstatning

– Jeg kender ham fra tidligere, fordi han var i Allsvenskan i den tid, jeg var der. Og jeg har fået et godt indtryk af ham indtil videre.

– Det er klart, at det er træneren, som folk vil have fyret, når man taber kampe, for man kan ikke erstatte et helt hold. Men vi prøver bare at gøre det så godt, som vi kan. Hvis vi gør det godt, forsvinder han heller ikke, slutter svenskeren.

Filip Helander og OB vandt søndag eftermiddag over FC Nordsjælland på den svære udebane i Farum. Se mål og højdepunkter fra den kamp her.

FCN-træner om OB efter nederlag: De kriger alt hvad de kan

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P