Champions League

‘Vidunderdreng’ og ‘målbæst’: Internationale medier storroser Højlund efter pragtkamp

Rasmus Højlund scorede begge mål for Manchester United i 2-3 nederlaget til Galatasaray. Og den 20-årige danskers indsats bliver rost af den internationale presse.

Højlund scorede to gange for Manchester United
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Højlund spillede en drømmekamp på ‘Drømmenes Teater’ tirsdag aften.

Manchester United tabte godt nok skuffende på hjemmebane, men den unge dansker kan være meget tilfreds med sin egen indsats, som er blevet bemærket af det store udland.

“Målbæst”, “Vidunderbarn” og “Wayne Rooney” er blot nogle af ordene. Vi har samlet et udpluk af reaktionerne.

Independent fra England:

– Den eneste spiller, der skal gå fri af kritik, er Uniteds yngste starter. Hojlund var enestående, idet han scorede sit tredje mål i to Champions League-kampe, og to gange bragte United foran. De burde have ført tidligere, Fernandes fejlede et skud forbi, efter at danskeren vristede sig fri for at krydse.

The Mirror fra England:

– Du kunne se her, hvorfor han skal starte inde som holdet omdrejningspunkt lige nu, hvor danskeren var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt til at heade Rashfords kliniske indlæg ind, og så scorede det fantastiske andede mål, hvor han spænede fra det gæstende forsvar.

– Højlund bringer kvalitet til United, og selvom han måske stadig er under udvikling – som hans for tidlige bevægelse på offside-målet viste – så er han bestemt interessant.

AS fra Spanien:

– Højlund poserede som en helt. Tvivlen omkring den danske angriber blev besvaret i den første times spil, da han scorede to mål og fik endnu et mål afvist. Han headede først selvsikkert et Rashford-indlæg, og i anden halvleg overrumplede han Muslera med et lob fem minutter efter at have fået et mål afvist for offside.

ESPN fra USA:

– Højlund. En stadigt-voksende gnist af glans. Scorede eftertrykkeligt på Rashfords indlæg, og det andet mål var ude af denne verden, da den blændende dansker løb halvdelen af banens længde, før han chippede den over på Muslera.

Mål og Highlights: Højlunds to mål var ikke nok i Manchester Uniteds nedtur mod Galatasaray

Le Fiagro fra Frankrig:

– Besejret i den indledende kamp i München (4-3) oplevede United, der førte to gange takket være en double fra det danske vidunderbarn Rasmus Hojlund (17., 67.), en mareridtsagtig afslutning på kampen.

Espressen fra Sverige:

– Højlund scorede til 1-0 i det 17. minut. Danskeren headede et indlæg ind, hvilket var nyindkøbets andet mål i sæsonen.

-Wow, hvilket kraftfuld angreb fra en angriber. Han ved, hvor målet er, og hvordan har får bolden derind.

– Udeholdet forsvarsspiller Davinson Sánchez kunne ikke blive stående på sine føder, da Højlund satte fart på. Med stor kølighed bragte han United foran igen.

– Hvor cool kan du være? En fantastisk fodboldmål.

TV2 fra Norge:

– Højlund var lyspunktet for United. Etter godt et kvarter sendte han United i front efter en flot omstilling. Han er et målbæst.

– Efter halvleg blev det til til mere Højlund-show. Først blev et flot mål annulleret for en kneben offside. Så satte han turboen på igen, og den 20-årige tog bolden med fra egen banehalvdel, inden han chippede den ind til føring.

– Sikke et øjeblik. Hvilken fodboldspiller. Sikke et raid. En lækker scoring fra kampens helt store spiller. Minderne går tilbage til en ung Wayne Rooney.

Danskeren har foreløbigt scoret tre gange for Manchester United i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P