2 min læsning36 år er ingen alder: Dansker forlænger med svensk storklub

Søren Rieks kom til den svenske storklub Malmö FF i 2018, og onsdag har vestjyden, som efterhånden er blevet 36 år, underskrevet en ny kontrakt med den svenske storklub.

2 min læsning
Søren Rieks forlænger med Malmö FF
Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Søren Rieks har foreløbigt spillet 203 kampe i Malmö FFs lyseblå trikot.

Og det kan blive til mange flere. For onsdag har klubben offentliggjort, at den danske offensivspiller forlænger sin kontrakt.

Derfor er Søren Rieks også at finde i Allsvenskan hele 2024, og selvom Rieks fylder 37 år næste gang, så glæder han sig over kontraktforlængelsen. Det fortæller han til Malmö FFs hjemmeside.

– Det føles vidunderligt at være MFF-spiller i endnu et år. Jeg elsker at være her og føler, at kroppen har mere at give, udtaler Rieks.

– Jeg vil selvfølgelig gerne bidrage så meget som muligt til kampene, om det betyder, at jeg spiller 90 minutter, 60 minutter eller 20 minutter, så får vi se.

Lasse Nielsen er fortid i Malmö: Håber at se jer igen

Også Malmö FFs sportschef Daniel Andersson glæder sig over danskeren forlængelse.

– Søren holder stadig meget høj kvalitet, og når han spiller, scorer han også meget. Han er også en spiller med en personlighed, der betyder meget for os.

– Han er et godt forbillede for de yngre spillere på holdet, har været på rejsen i Europa før, og ved, hvad det vil sige at være MFF-spiller. Vi er glade for at have Søren på holdet i endnu en sæson, slutter Andersson.

Søren Rieks er noteret for 24 kampe i denne sæson med tre mål og tre scoringer til følge.

Drømmekamp for Malmö-danskerne – første mål og assist

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P