2 min læsningBrødre står over for hinanden på Anfield: ‘Familiechatten eksploderede’

Liverpool FC møder torsdag belgiske Royale Union SG i Europa League, og det bliver samtidig mødet mellem lillebror og storebror - og det kan godt blive tårevæddende, røber faren.

2 min læsning
Kevin og Alexis Mac Allister står overfor hinanden på Anfield i Europa League torsdag.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke kun Rasmus Højlund fra Manchester United, der snart kan møde sine brødre i F.C. København, Emil og Oscar, i en europæisk gruppekamp.

På torsdag møder Liverpool FC nemlig belgiske Royale Union Saint-Gilloise, og også her er der tale om et opgør, hvor spillere af samme kød og blod bliver modstandere for en aften.

Således råder den engelske storklub over argentinske Alexis Mac Allister, mens den belgiske klub råder over den knapt så kendte Kevin Mac Allister.

Det er langt fra første gang, at et brødrepar slår igennem som professionelle fodboldspillere.

Det hører dog alligevel sjældenhederne til, at de skal krydse klinger i en stor europæisk turnering.

De to ‘Mac Allisters’ far, Carlos, lægger da heller ikke skjul på, at det gik vildt for sig internt i familien, da Liverpool og Royale Saint SG blev placeret i samme gruppe i Europa League.

Her “eksploderede” det nemlig i familiens gruppechat på WhatsApp.

– Vi var alle virkelig glade for at se, at Kevin og Alexis nu skal på banen sammen igen, selvom det denne gang er som modstandere, siger Carlos, der selv er tidligere fodboldspiller, til Het Nieuwsblad.

Alexis’ og Kevins far fortæller videre, at han vil være tilstede ved torsdagens kamp i Liverpool.

Han kommer dog ikke til at give hverken den ene eller den anden af sine sønner råd op til kampen.

– Jeg ser frem til det, fordi jeg kender Anfield, jeg har allerede været der. Et råd til mine sønner? Nej, det er deres træneres job. Jeg vil ikke blande mig alt for meget. Jeg håber bare, at de nyder at spille mod hinanden.

– Om jeg kommer til at fælde en tåre, når de går på banen? Det håber jeg ikke, men det er ret sandsynligt, siger han.

Carlos tør ikke pege på en vinder. Han påpeger dog, at Liverpool har mange stjerner, men at Royale Union SG spiller god fodbold, hvorfor intet er umuligt.

Liverpool kræver svar: Vil have lyden fra dommernes kommunikation

Kevin og Alexis Mac Allister er henholdsvis 25 og 24 år gamle med lidt mere end 10 måneder imellem sig.

Kevin gør sig i belgiernes forsvar, mens Alexis spiller på midtbanen, og de er begge faste startere for deres respektive klubber.

Kampen mellem Liverpool og Royale Union Saint-Gilloise fløjtes i gang torsdag klokken 21.00 på Anfield og kan ses på TV2 SPORT og TV2 PLAY.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P