1 min læsningDansk klub forhandler med udenlandsk investor

Mandag eftermiddag meddelte den danske NordicBet Liga-klub AC Horsens, at de er i realitetsforhandlinger med en potentiel udenlandsk investor.

1 min læsning
AC Horsens Logo

Endnu en dansk klub kan være på vej på udenlandske hænder.

I en pressemeddelelse på AC Horsens hjemmeside, fortæller bestyrelsen, at de har modtaget en henvendelse fra en udenlandsk investor.

Nu har bestyrelsen set investoren efter i sømmene, og derfor kan klubben i dag meddele, at de indleder realitetsforhandlinger med den udenlandske investor.

AC Horsens skriver følgende på sin hjemmeside:

– Bestyrelsen i AC Horsens A/S har i forbindelse med en strategiproces undersøgt en henvendelse fra en potentiel udenlandsk investor.

– Fokus har været på at sikre fælles værdier, den rigtige kemi og de rigtige faglige kompetencer, der skal til for at videreudvikle klubbens sportslige sektor i samarbejde med klubbens akademi.

– Dette forløb har været positivt, hvorfor der nu er indledt realitetsforhandlinger parterne imellem. Det er hensigten at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital samtidig med, at den nuværende kreds af aktionærer fortsat er en del af klubben.

AC Horsens skriver også, at de ikke har yderligere kommenterer før aftale er på plads, eller forhandlingerne er afbrudt.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P