LaLiga

Luis Suarez med hattrick på fem minutter i bundopgør i LaLiga

Luis Suarez skulle kun bruge fem minutter på at score tre mål - og alle tre mål blev assisteret af Largie Ramazani.

Almeria Logo

Almerías Luis Suarez skulle ikke bruge lang tid på at score hattrick.

I søndagens LaLiga-opgør mod Granada, som endte 3-3, brugte den 25-årige colombianer kun fem minutter på at score tre mål.

Det første mål blev scoret efter 41 minutter, det andet efter 44 minutter og det sidste et minut inde i første halvlegs tillægstid. Alle tre mål blev assisteret af Almerías 22-årige belgiske offensivspiller, Largie Ramazani.

Men selvom det så ud til, at kampen var lukket der, var det alligevel ikke tilfældet.

Granada fik spillet sig tilbage i opgøret, og scorede deres første mål i det 66. spilleminut, da Bryan Zaragoza fik bolden ind bag Luis Maximiano i Almería-målet.

Efter 70 minutter var det så Ricard Sánchez, der fik scoret til 3-2, og i det 86. minut var comebacket fuldendt, da Myrto Uzuni scorede til 3-3.

Medie: Barça vil skille sig af med Fati til sommer

Resultatet betød ikke det store for de to klubber, som stadig udgør bunden af LaLiga. Du kan få det fulde overblik over tabellerne i de store, europæiske ligaer HER.