Premier League

Medie: Man United lurer på Sancho-erstatning i Juventus

Jadon Sancho ligner en færdig mand i Manchester United, og klubben skulle have et godt øje til en erstatning fra Italien.

Manchester United vil lade Jadon Sancho skifte til spotpris.
Foto:Lucas Peltier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Erik ten Hag og Jadon Sanchos forhold virker ikke til at redde.

Manchester United-manageren og den dyrtindkøbte englænder er kommet på kant med hinanden, hvilket har betydet, at Sancho den seneste tid har været isoleret fra førsteholdet.

Flere medier har meldt, at kantspilleren ingen fremtid har i klubben, og at United leder efter muligheder for at sende Sancho væk fra klubben i det kommende transfervindue i januar.

Ligeledes melder GOAL, at Manchester United også allerede er i gang med at lede efter en erstatning til den tidligere Borussia Dortmund-spiller.

Her skulle “The Red Devils” have et godt øje til en af Juventus’ offensive profiler.

Ifølge det italienske medie er der tale om den italienske landsholdsspiller Federico Chiesa, der fik sit helt store gennembrud på den internationale scene ved EM i 2021.

Juventus skulle dog være meget interesseret i at beholde 25-årige Chiesa, da klubben håber på at kunne forlænge med italieneren, der har kontraktudløb i 2025.

Federico Chiesa har i denne sæson spillet seks kampe for Juventus, hvori det er blevet til fire mål og en enkelt assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P