LaLiga

Sevilla fordømmer Barça og indblandingen i Negreira-sagen: Protesterer ved LaLiga-mødet fredag

Igen Sevilla-repræsentanter vil være tilstede på lægterne, når klubben fredag aften møder FC Barcelona i LaLiga. Det sker som følge af FC Barcelonas indblanding i Negreira-sagen.

Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Sevilla - Camp Nou, Barcelona, Spain - February 5, 2023 Sevilla's Ivan Rakitic in action with FC Barcelona's Jules Kounde REUTERS/Albert Gea

Ingen Sevilla-repræsentanter tilstede ved fredagens LaLiga-opgør mellem FC Barcelona og Sevilla FC.

Sådan har Sevilla valgt at vise sin utilfredshed med de handlinger, der angiveligt skulle være foregået i FC Barcelona over en længere årrække fra starten af 00’erne og frem til 2018.

Her er FC Barcelona nemlig anklaget for korruption. Klubben skulle have indbetalt store summer penge til virksomheder ejet af den nu tidligere vicepræsident for den spanske dommerkomité, Jose Negreira. Derfor menes FC Barcelona at have bestukket dommerene i LaLiga.

Fredag aften mødes de to klubber på Estadio Olimpico i Barclona, der fungerer som FC Barcelonas midlertidige hjemmebane, mens Camp Nou renoveres.

Og her vil der altså ikke være repræsentanter tilstede fra Sevilla, da klubben ønsker at vise sin ‘forargelse og fordømmelse’ af de handlinger, der eftersigende har fundet sted i FC Barcelona. Det skriver klubben i en længere meddelelse på sin hjemmeside.

– Vi ønsker at udtrykke vores forargelse og fordømmelse af handlingerne udført af tidligere embedsmænd i FC Barcelona, ​​som er tiltalt i Negreira-sagen. Handlinger, der anses for at være kriminelle af instruktionsretten i Barcelona, ​​som det fremgår af retskendelsen.

– Vi afviser FC Barcelonas adfærd i de perioder, hvor disse påståede forbrydelser fandt sted. Og af denne grund har vi valgt at suspendere den normale protokol under LaLiga-kampen fredag ​​den 29. september mellem FC Barcelona og Sevilla F. Her vil vi ikke have nogen form for repræsentation på stadion, skriver klubben.

Barca præsenterer enormt overskud

– Vi respekterer det spanske retssystem, uskyldsformodningen og enhver beslutning, der måtte blive truffet i enhver retning af de relevante domstole og disciplinære organer. Vi håber, at alle begivenheder i Negreira-sagen af ​​hensyn til konkurrencen bliver afklaret i lyset af dommerens seneste overvejelser.

– Vi stoler på, at hændelser som de påståede ikke sker igen, og at de relevante forbundsorganer fra nu af vil sikre integriteten af ​​alle turneringer, som Sevilla FC også har deltaget i i de perioder, der er undersøgt mod FC Barcelona.

Kampen mellem FC Barcelona og Sevilla fløjtes op fredag aften klokken 21:00. Kampen kan følges direkte på TV2 SPORT X og TV2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P