Nice bekræfter voldsom episode: Nice-spiller ville hoppe ud fra bro

Den franske Ligue 1-klub, Nice, bekræfter, at klubbens spiller Alexis Beka Beka fredag overvejede at tage sit eget liv, men nu er i sikkerhed og gode hænder.

Nice Logo

Tidligere fredag forlød det i flere franske medier – heriblandt RMC Sport – at Nice-spilleren Alexis Beka Beka overvejede at tage sit eget liv.

I medierne fremgik det, at Beka Beka truede med at hoppe ud fra en bro- nærmere bestemt en motorvejsbro over en viadukt i 100 meters højde.

Beka Beka blev dog fundet i tide af både Politi, brandvæsen og OGC Nices psykologer, der alle tog del i redningsarbejdet og fik talt Beka Beka ned fra den faretruende situation.

Nu bekræfter OGC Nice selv dagens voldsomme episode. Klubben bekræfter, at Alexis Beka Beka nu er i gode hænder, og at man er meget lettede over, at det værst tænkelige blev afværget.

– Vi er først og fremmest lettede over, at alt endte godt i dag for Alexis. Der blev taget hånd om ham. Vi vil respektere hans fortrolighed, og vi beder alle om at gøre det samme samt respektere hans privatliv.

– Vi og hele klubben støtter ham, siger præsident i OGC Nice Jean-Pierre Rivère i en pressemeddelelse.

Man tror det er løgn: Manchester United slår vanvittig rekord

Alexi Beka Beka er 22 år gammel og har spillet i Nice siden sommeren 2022.

I alt står den defensive midtbanespiller noteret for 22 med et enkelt mål til følge i Nice-trøjen.

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, kan du kontakte Livslinien på 70 201 201 eller chatte på livslinien.dk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P