1 min læsningAmerikansk investor køber sig ind i Liverpool

Ejerne af Liverpool FC har torsdag offentliggjort, at en ny amerikansk investor køber sig ind i den engelske storklub.

1 min læsning
John Henry er en af ejerne af Fenway Sports Group, der har fået en nye minoritetsejer.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Fenway Sport Group, der er majoritetsejer af engelske Liverpool FC, annoncerer torsdag, at en ny amerikansk ejer køber sig ind i klubben.

Det drejer sig om det globale amerikanske sportsinvesteringsfirma Dynasty Equity, og Liverpool FC oplyser, at det der er tale om en minoritets investering.

Liverpool FC fortæller, at investeringen skal særligt bruges til at afbetale bankgæld, som følge af COVID-19, udgifter i forbindelse med etableringen af klubbens nye træningsanlæg, tilbagekøb af Melwood samt køb foretaget i sommerens transfervindue.

Mike Gordon, præsident i Fenway Sport Group, fortæller i forbindelse med annonceringen, at ejerne længe har været åbne for en investeringspartner.

– Vi har altid sagt, at hvis der er en investeringspartner, der er rigtig for Liverpool, så ville vi forfølge muligheden for at hjælpe med at sikre klubbens langsigtede finansielle modstandsdygtighed og fremtidige vækst, fortæller FSG-præsidenten.

Gordon slår samtidig fast, at Dynasty Equitys indtog hos Fenway Sports Group ikke er et tegn på manglende engagement i den engelske klub.

Også hos den nye investor, er der varme følelser over for den engelske storklub, det fortæller Dynastys Equitys administrerende direktør, K. Don Cornwell.

– Liverpool er en af ​​de mest ikoniske fodboldklubber i verden med en passioneret fanbase og betydelig global rækkevidde, udtaler direktøren.

Fenway Sports Group ejer foruden Liverpool FC blandt andet også baseballholdet Boston Red Sox og ishockeyklubben Pittsburgh Penguins.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P