Ingen slinger i valsen: Silkeborg overvandt chokstart mod Thisted

Silkeborg IF er sikkert videre i pokalen efter en sejr over Thisted FC.

Søren Tengstedt scorede to mål mod Thisted.

2. Divisionsholdet Thisted FC havde onsdag aften fint besøg, da Superliga-holdet fra Silkeborg kom på besøg i Oddset Pokalen.

Pokalturneringen har det med er diske op med overraskelser, men dette var ikke tilfældet i Thisted, da Silkeborg sikkert spillede sig videre.

Det startede dog helt fantastisk for dagens hjemmehold, der overraskende bragte sig foran efter 19 minutter på et mål af Ahmad Gero, men minuttet efter sendte Tobias Salquist Silkeborg IF tilbage i kampen med sin scoring til 1-1.

Herefter scorede Søren Tengstedt to mål i det 22. og 42. minut, og dermed kunne Silkeborg gå til pause foran med 1-3, og dermed var der et mindre Superliga-bjerg at bestige for Thisted, hvis de ville sikre sig videre avancement i Pokalen.