Premier League

Thomas Frank bekræfter: Damsgaard skal tilses af knæspecialist

Den danske Brentford-spiller Mikkel Damsgaard døjer med knæproblemer og skal derfor i denne uge tilses af en knæspecialist.

Mikkel Damsgaard har knæproblemer og skal tilses af en knæspecialist.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Skader er der nok af for tiden i Brentford.

Således er Kevin Schade, Ben Mee, Shandon Baptiste, Josh Dasilva, Rico Henry og danske Mikkel Damsgaard alle nødt til at se til fra sidelinjen i den kommende tid.

Det bekræfter klubbens danske cheftræner, Thomas Frank, på et pressemøde tirsdag eftermiddag. Det fremgår på Premier League-klubbens hjemmeside.

Når det kommer til danske Mikkel Damsgaard, så handler det i første omgang om en problematik med danskerens knæ.

Her står det så slemt til, at danskeren inden længe skal se en knæspecialist, som altså skal klarlægge de udfordringer, som lige nu plager Damsgaard.

– Ben Mee er ude nogle uger med en muskelskade. Damsgaard skal se en knæspecialist i denne uge, fortæller Thomas Frank på dagens pressemøde.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Værst ser det dog ud til at være gået ud over Kevin Schade. Den 21-årige tysker blev skadet under opvarmningen til Brentfords seneste Premier League-opgør mod Everton. Og der kommer til at gå lang tid, før han igen er at finde på banen.

Ifølge Thomas Frank skal Schade nemlig opereres, og det betyder, at han kommer til at se til fra sidelinjen i flere måneder.

– Han kommer til at være ude i flere måneder. Det er selvfølgelig et stort slag for os. Han er en spiller, som vi har store forventninger til, og han er begyndt at vise nogle af sine fantastiske evner frem. Så det er selvfølgelig ærgerligt, fortæller Thomas Frank.

Medie: Delaney har brækket kravebenet

Brentford skal allerede i aktion igen onsdag aften, hvor klubben møder Arsenal i Carabao Cuppen.

Opgøret fløjtes op klokken 20:45 og kan følges direkte på Viaplay. Få hele overblikket på, hvilke opgør der kan streames og vises på TV i de kommende dage her.

Se et længere interview med Mikkel Damsgaard og Mathias Jensen i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P